29.04.2015 ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТМ PBSERUM У КИЄВІ

29 квітня компанія Інтеркосметік Груп спільно з лабораторією Proteos Biotech (Іспанія) вперше в Україні представила препарати ТМ PBSerum. У семінарі взяв участь керівник європейського департаменту Ignacio Lopez. Його інформаційно насичена презентація була ключовою у програмі семінару.

Слухачі познайомилися з історією підприємства, його виробничими можливостями та найближчими планами. Доповідач дав докладну інформацію про препарати PBSerum, активним початком яких є ферменти (кератиназа, гіалуронідаза, ліпаза та колагеназа), механізм їх дії, особливості застосування. Інноваційні продукти цієї марки дозволяють вирішити широкий спектр естетичних та дерматологічних проблем.

Слід наголосити, що однією з важливих переваг продуктів PBSerum є ліофілізована форма випуску, що підвищує біодоступність активних інгредієнтів і дозволяє обходитися без консервантів, що суттєво знижує ризик побічних ефектів.

Підвищена увага фахівців привернули результати клінічних досліджень, що підтверджують високу ефективність засобів, особливо у сфері корекції вікових змін шкіри та локальних жирових відкладень.

Заключним етапом знайомства з продукцією стала демонстрація процедури із застосуванням препаратів PBSerum у комплексі з апаратними методиками. Учасники семінару отримали можливість переконатися в ефективності цих засобів в антивіковій терапії.

Інтеркосметик Груп дякує всім учасникам зустрічі та сподівається, що знайомство з новітніми космецевтичними продуктами дозволить фахівцям розширити спектр процедур та підвищити результативність доглядів, що проводяться з використанням професійних препаратів PBSerum.